Site-ul nostru web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți și personaliza experiența și pentru a afișa reclame (dacă există). Site-ul nostru web poate include, de asemenea, cookie-uri de la terți precum Google Adsense, Google Analytics, Youtube. Prin utilizarea site-ului, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Ne-am actualizat Politica de confidențialitate. Vă rugăm să faceți clic pe butonul pentru a verifica Politica noastră de confidențialitate.

Ciorbă de mazăre cu ciolan afumat

Ingrediente:

450 gr. mazăre

un păstârnac

o legătură pătrunjel proaspăt

două felii ciolan afumat

5 roșii cherry

2 ardei galbeni

un plic borș magic cu smântână

4 litri apă

vegeta, sare, piper

Mod de preparare:

Mazărea se pune la fiert în 4 litri apă împreună cu o lingură de sare și pastârnacul tăiat mărunt, roșiile cherry tăiate în două, ciolanul afumat tăiat rondele și ardeii tocați mărunt.

Când au fiert, se condimentează cu sare și piper după gust, se adaugă puțin câte puțin borș magic și vegeta, se mai lasă să fiarbă cca. 10 minute iar la sfârșit se adaugă pătrunjelul tocat mărunt.

sursa: bucataras.ro

By Actualități Arad

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Știri similare

No widgets found. Go to Widget page and add the widget in Offcanvas Sidebar Widget Area.