Ingrediente:
3 buc. spate de curcan
3 morcovi
o rădăcină pătrunjel
o ceapă verde
un ardei gras verde
o varză nouă
o legătură mărar verde
200 ml. bullion
sare,piper
frunze de pătrunjel
Mod de preparare:
Se spală carnea de curcan și se pune la fiert într-o oală cu apă. Se ia spuma ce se formează. Când carnea este aproape fiartă se pune ceapa tocată mărunt, ardeiul gras tăiat cubulețe, morcovii și rădăcina de pătrunjel tăiată cuburi și se lasă să fiarbă. Când sunt aproape fierte se adaugă varza tocată. Se lasă să fiarbă până varza este fiartă, apoi se pune sare și piper și bulionul. Se lasă să dea un clocot și se adaugă pătrunjelul verde și mărarul tocat mărunt și se stinge focul. Se lasă acoperită o jumătate de oră să se întrepătrundă aromele și apoi se servește.
sursa: bucataras.ro