Ziarul electronic al arădenilor

Ciocănele cu legume la cuptor

Ingrediente:

8 ciocănele

400 gr. roșii din conservă

4 fire de ceapă verde

3 căței de usturoi

un ardei kapia roșu

o lingură de făină

busuioc

zahăr

Mod de preparare:

Ciocănelele se așează într-un vas de yena. Se stropesc cu puțin ulei de măsline, se pune ceapa, usturoiul și ardeiul kapia tăiate feliuțe . Se dă vasul la cuptor la 220 grade pentru 30-35 de minute.

Separat se pregătește sosul. Într-o cratiță se pune uleiul și lingura de făină, se lasă câteva secunde și după aceea se adaugă roșiile cubulețe din conservă și se amestecă. Se adaugă pe rând praful de sare, zahărul și busuiocul.

Când ciocănele sunt gata se servesc cu sos și piure de cartofi.

sursa: bucataras.ro

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.