Ingrediente:
două căni făină
o cană zahăr
jumătate cană ulei
o lingură zahăr vanilat
o cană apă
un praf de copt
3 linguri nucă de cocos
două linguri cacao neagră
două linguri dulceață de vișine
o cană de vișine
Mod de preparare:
Într-un vas se pun zahărul, uleiul, apa, făina și zahărul vanilat. Se mixează până se obține o compoziție omogenă. Se împarte compoziția în două. Într-una din ele se pune dulceața de visine și cacao și se omogenizează. În cealaltă se adaugă nuca de cocos și vișinile.
Se unge o tavă cu ulei, se tapetează cu făină și se pun cele două compoziții, alternându-le.
Se coace timp de 45 de minute la foc mediu.
Când este gata se lasă 10 minute în tavă. Se scoate și se lasă să se răcorească bine. Apoi se pudrează cu zahăr și se servește.
sursa: crestinortodox.ro