Ziarul electronic al arădenilor

Chec cu cremă de ciocolată

Ingrediente:

300 gr. făină

3 ouă

200 gr. zahăr

175 ml frișcă lichidă

100 ml ulei

un plic praf de copt

cremă de ciocolată (nutella sau altă cremă)

Mod de preparare:

Se bat ouăle cu zahărul până își dublează volumul. Se adaugă uleiul, apoi frișca și se continua mixarea. La final se adaugă făina și praful de copt (cernute) și se amestecă ușor până se omogenizează compoziția.

Se toarnă aluatul în tava unsă cu ulei și tapetată cu făină și deasupra se toarnă crema de ciocolată, cu ajutorul unei linguri sau cu o pungă pentru ornat.

Se dă tava la cuptor (deja incins) la 180 grade C circa 25 minute.

Se lasă la răcit (la temperatura camerei), apoi se taie felii.

sursa: bucataras.ro

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.