Site-ul nostru web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți și personaliza experiența și pentru a afișa reclame (dacă există). Site-ul nostru web poate include, de asemenea, cookie-uri de la terți precum Google Adsense, Google Analytics, Youtube. Prin utilizarea site-ului, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Ne-am actualizat Politica de confidențialitate. Vă rugăm să faceți clic pe butonul pentru a verifica Politica noastră de confidențialitate.

Chec cu cremă de ciocolată

Ingrediente:

300 gr. făină

3 ouă

200 gr. zahăr

175 ml frișcă lichidă

100 ml ulei

un plic praf de copt

cremă de ciocolată (nutella sau altă cremă)

Mod de preparare:

Se bat ouăle cu zahărul până își dublează volumul. Se adaugă uleiul, apoi frișca și se continua mixarea. La final se adaugă făina și praful de copt (cernute) și se amestecă ușor până se omogenizează compoziția.

Se toarnă aluatul în tava unsă cu ulei și tapetată cu făină și deasupra se toarnă crema de ciocolată, cu ajutorul unei linguri sau cu o pungă pentru ornat.

Se dă tava la cuptor (deja incins) la 180 grade C circa 25 minute.

Se lasă la răcit (la temperatura camerei), apoi se taie felii.

sursa: bucataras.ro

By Actualități Arad

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Știri similare

No widgets found. Go to Widget page and add the widget in Offcanvas Sidebar Widget Area.