Ziarul electronic al arădenilor

Cartofi țărănești de post

Ingrediente:

2 cartofi

un ardei roșu mic

o ceapă potrivită

sare, piper, boia de ardei dulce

Mod de preparare:

Cartofii se curăță de coajă, se taie cubulețe potrivite ca mărime și se pun la fiert în apă cu sare. Se lasă la fiert până când sunt potrivit făcuți (să nu fie prea moi pentru a nu se sfărâma când amestecăm cu totul), după care se scurg. Prăjim cartofii în baie de ulei până se rumenesc frumos. Călim ceapa și ardeiul tăiat cubulețe în puțin ulei, adăugăm boiaua și ținem câteva secunde. Adăugăm cartofii prăjiți și amestecăm ușor, sărăm și piperăm dacă mai este nevoie, după gust. Se servesc calzi presărați cu pătrunjel.

sursa: bucataras.ro

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.