Site-ul nostru web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți și personaliza experiența și pentru a afișa reclame (dacă există). Site-ul nostru web poate include, de asemenea, cookie-uri de la terți precum Google Adsense, Google Analytics, Youtube. Prin utilizarea site-ului, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Ne-am actualizat Politica de confidențialitate. Vă rugăm să faceți clic pe butonul pentru a verifica Politica noastră de confidențialitate.

Cartofi aurii cu carne

Ingrediente:

1,500 gr. cartofi

800 gr. carne (carne porc, cârnați, costiță)

două linguri ulei de măsline

două linguri ulei vegetal

sare, piper

Mod de preparare:

Cartofii se taie bucăți potrivite și se spală bine. Se pun la fiert cu un praf de sare 7-8 minute, apoi se scurg de apă. Dupa ce s-au scurs, se presară cu sare și piper și se pun într-o tavă, într-un singur strat. Se pune uleiul peste ei și se dau la cuptor 30-35 de minute. Se întorc la jumătatea coacerii.

Cât timp cartofii sunt în cuptor, carnea se prăjește bine în untură, după care se scoate și se așează pe hârtie absorbantă.

Carnea și cartofii se servesc cu murături sau salate.

sursa: bucataras.ro

By Actualități Arad

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Știri similare

No widgets found. Go to Widget page and add the widget in Offcanvas Sidebar Widget Area.