Ziarul electronic al arădenilor

Cartofi aurii cu carne

Ingrediente:

1,500 gr. cartofi

800 gr. carne (carne porc, cârnați, costiță)

două linguri ulei de măsline

două linguri ulei vegetal

sare, piper

Mod de preparare:

Cartofii se taie bucăți potrivite și se spală bine. Se pun la fiert cu un praf de sare 7-8 minute, apoi se scurg de apă. Dupa ce s-au scurs, se presară cu sare și piper și se pun într-o tavă, într-un singur strat. Se pune uleiul peste ei și se dau la cuptor 30-35 de minute. Se întorc la jumătatea coacerii.

Cât timp cartofii sunt în cuptor, carnea se prăjește bine în untură, după care se scoate și se așează pe hârtie absorbantă.

Carnea și cartofii se servesc cu murături sau salate.

sursa: bucataras.ro

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.