Site-ul nostru web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți și personaliza experiența și pentru a afișa reclame (dacă există). Site-ul nostru web poate include, de asemenea, cookie-uri de la terți precum Google Adsense, Google Analytics, Youtube. Prin utilizarea site-ului, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Ne-am actualizat Politica de confidențialitate. Vă rugăm să faceți clic pe butonul pentru a verifica Politica noastră de confidențialitate.

Budincă de dovleac

Ingrediente:

1/2 kg dovleac ras

4 ouă

300 gr smântâna grasă

200 gr zahăr

un vârf cuțit de cardamon

3 cuișoare pisate mărunt

2-3 semințe de anason stelat

o linguriță ghimbir pudră sau proaspăt ras

o linguriță nucșoară

o linguriță scorțișoară vanilie

Mod de preparare:

Dovleacul ras sau tăiat cubulețe se călește cu 1/2 cantitate de zahăr, ouăle se bat spumă cu restul de zahăr și condimentele după care se încorporează celelalte ingrediente. Dacă doriți o budincă mai pufoasă puteți bate albușul spumă separat. Aluatul se varsă într-o tavă tapetată și se dă la cuptor pentru o oră.

sursa: bucataras.ro

By Actualități Arad

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Știri similare

No widgets found. Go to Widget page and add the widget in Offcanvas Sidebar Widget Area.