Site-ul nostru web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți și personaliza experiența și pentru a afișa reclame (dacă există). Site-ul nostru web poate include, de asemenea, cookie-uri de la terți precum Google Adsense, Google Analytics, Youtube. Prin utilizarea site-ului, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Ne-am actualizat Politica de confidențialitate. Vă rugăm să faceți clic pe butonul pentru a verifica Politica noastră de confidențialitate.

Broccoli cu sos de ceapă

Ingrediente:

300 g broccoli (fără tulpină)

două buchețele de conopidă

un morcov

o jumătate legătură de mărar

două cepe

două roșii

300 ml apă

25g unt (sau două linguri ulei)

sare, piper după gust

Mod de preparare:

Se curăță legumele, apoi se spală bine cu apă rece. Broccoli se desface în buchețele mici, la fel și conopida. Morcovul se taie rondele, apoi mărarul se toacă mărunt. Într-o cratiță unsă în prealabil cu unt (ulei) punem legumele împreună cu apa și sarea, mai puțin ceapa și roșiile. Acoperim cratița cu folie și o lăsăm în cuptor la foc mediu 15-20 minute. Între timp tocăm ceapa și roșiile.

Punem o lingură de ulei într-o tigaie și călim ceapa până capătă o culoare aurie, adăugăm roșiile și puțină sare. După 5-10 minute dăm tigaia la o parte de pe aragaz și o acoperim cu un capac.

Apoi scoatem și cratița cu broccoli din cuptor. Broccoli se servește cald, alături de sosul de ceapă cu roșii.

sursa: bucataras.ro

By Actualități Arad

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Știri similare

No widgets found. Go to Widget page and add the widget in Offcanvas Sidebar Widget Area.