Site-ul nostru web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți și personaliza experiența și pentru a afișa reclame (dacă există). Site-ul nostru web poate include, de asemenea, cookie-uri de la terți precum Google Adsense, Google Analytics, Youtube. Prin utilizarea site-ului, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Ne-am actualizat Politica de confidențialitate. Vă rugăm să faceți clic pe butonul pentru a verifica Politica noastră de confidențialitate.

Aripi de curcan la cuptor

Ingrediente:

două aripi de curcan

2-3 căței de usturoi

5 linguri pastă de ardei kapia

o ceapă mică

o lingură pastă de roșii

sare, piper, boia iute

cimbru

200 ml vin alb

4-5 linguri ulei

Mod de preparare:

Se curăță aripile de curcan foarte bine. Se condimentează cu sare, piper și puțină boia iute. Într-un vas se călește ceapa tocată fin, se adaugă pasta de ardei, pasta de roșii, usturoiul pisat, condimente și vinul alb. Se toarnă într-o tavă emailată sosul și se pune în sos aripile de curcan. Se pune cu o lingură sos și peste aripi. Se dau la cuptor la foc moderat o oră întorcând carnea din când în când de pe o parte pe alta. Dacă mai e nevoie se mai adaugă apa. Se mărește temperatura și se mai lasă încă o jumătate de oră să se rumenească.

Se servesc cu garnitură de orez, cartofi, cuș cuș sau legume.

sursa: bucataras.ro

By Actualități Arad

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Știri similare

No widgets found. Go to Widget page and add the widget in Offcanvas Sidebar Widget Area.