Ziarul electronic al arădenilor

Torteloni cu sos de gogoșar

Ingrediente:

250 gr. torteloni cu spanac și ricotta

250 gr. cârnăciori semiafumați

250 gr. sos de gogoșari

150 gr. brânză gorgonzola picantă

50 ml ulei măsline

busuioc verde

sare

Mod de preparare:

Se fierb torteloni în apă cu multă sare. Cârnăciorii tăiați rondele se prăjesc în puțin ulei de măsline. Când cârnăciorii sunt crocanți se pune brânza sfărmată și sosul de gogoșari.

Se amestecă și se lasă la foc mic 5 minute, până brânza se dizolvă în sos.

Se amestecă sosul cu cârnăciorii împreună cu pastele.

Se servește preparatul cald decorat cu busuioc proaspăt.

sursa: bucataras.ro

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.