Ziarul electronic al arădenilor

Tortellini la cuptor

Ingrediente:

300 gr. tortellini cu carne

150 gr. kaizer (sau piept de pui)

150 ml. suc de roşii

două ouă

sare

piper

busuioc

50 gr. parmezan ras

200 gr. caşcaval ras

Mod de preparare:

Se pune apa la fiert, iar când clocoteşte se adaugă tortellini şi se fierb cam 15 minute. Se scot şi se lasă la răcit. Separat se taiem kaizerul bucăţi mici şi se călesc în puţin ulei de măsline. Se adaugă sucul de roşii, sarea, piperul, busuiocul.

Se lasă sosul la răcit. Se amestecă tortellini cu parmezanul, cele două ouă şi sosul cu kaizer. Se toarnă compoziţia într o tavă unsă cu unt. Deasupra se pune caşcavalul ras şi se dă la cuptor până când caşcavalul este topit.

sursa: bucataras.ro

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.