Site-ul nostru web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți și personaliza experiența și pentru a afișa reclame (dacă există). Site-ul nostru web poate include, de asemenea, cookie-uri de la terți precum Google Adsense, Google Analytics, Youtube. Prin utilizarea site-ului, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Ne-am actualizat Politica de confidențialitate. Vă rugăm să faceți clic pe butonul pentru a verifica Politica noastră de confidențialitate.

Tortellini cu sos de roşii

Ingrediente:

o cutie ( 250 g) tortellini cu prosciutto crudo

30 ml ulei

o jumătate de ceapă albă

o jumătate de ardei ardei capia roşu

sare, piper după gust

un căţel usturoi

100 ml vin

mărar verde

Mod de preparare:

Tortellini se pun la fiert în apă cu sare conform instrucţiunilor de pe ambalaj ( 6-7 min.), când sunt gata, se scurg, se dau sub jet de apă rece şi se pun din nou la scurs.

Separat, într-o tigaie, punem ulei la încins. Când uleiul este gata adăugăm ceapa şi ardeiul tocate mărunt şi usturoiul zdrobit cu cuţitul. Le lăsăm să se căleasca, scoatem usturoiul, adăugăm sucul de roşii şi vinul. Potrivim de sare, piper. Peste acest sos adăugăm tortellini şi le mai lăsăm preţ de 5 minute. Se presară mărar tocat, sau, după preferinţă, busuioc sau mentă.

sursa: bucataras.ro

By Actualități Arad

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Știri similare

No widgets found. Go to Widget page and add the widget in Offcanvas Sidebar Widget Area.