Ziarul electronic al arădenilor

Tochitură cu mămăliguță

Ingrediente:

2oo gr. pulpă de porc

o bucată cârnăcior de curcan

3-4 ficăței de pui

o bucată bacon

3-4 căței de usturoi

2-3 cepe mici

sare, piper

două linguri de ulei

două roșii

două căni mălai

Mod de preparare:

Se taie cubulețe carnea și baconul, cârnăciorul rondele, iar ficățeii se lasă întregi. Ceapa tăiată peștișori, împreună cu usturoiul se pun la înăbușit cu puțin ulei și apă. Când s-au înmuiat, se adaugă carnea și baconul, se amestecă și se lasă carnea să se pătrundă bine.

Se adaugă busuioc uscat și o foaie de dafin, după care se pun cârnăciorii și ficățeii. Roșiile se opăresc pentru a se curăța de coajă și se taie cubulețe. Când s-au pătruns ficățeii se adaugă roșiille și se condimentează cu sare și piper.

Se lasă să scadă mâncarea, după care se oprește. Se servește tochitura împreună cu mămăliguța.

sursa: bucataras.ro

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.