Ingrediente:
600 g ciuperci
3 cepe
2 ardei
5 roșii
o lingură pastă tomate
50 ml ulei
o legătură mărar
vegeta, piper
Mod de preparare:
Ciupercile se curăță și se spală bine. Ceapa și ardeii se curăță, se spală și se toacă mărunt. Într-o cratiță se pune uleiul și ceapa la călit 1-2 minute. Se adaugă și ardeii și se mai călește 2-3 minute. Se presară vegeta și piper. Se toarnă puțină apă și se fierbe 10 minute. Se adaugă ciupercile și apa dacă este nevoie și se fierbe 20-25 minute. Se adaugă roșiile tăiate mărunt și se mai fierbe 10 minute. Se adaugă pasta de tomate se amestecă bine și se bagă la cuptor. Aproape de final se adaugă mărarul tocat mărunt. Cand iese uleiul la suprafață este gata. Se servește cu mămăligă, dacă ai timp să o faci.
sursa: bucataras.ro