Ziarul electronic al arădenilor

Tartă cu legume

Ingrediente:

300 gr. broccoli fiert

200 gr. cașcaval răzuit

3 ouă

300 ml. smântână dulce

sare, piper alb, nucșoară

un aluat de tarte rotund

Mod de preparare:

Aluatul de tarte se decongelează dacă a fost congelat cu puțin înainte de preparare. Dacă e proaspat se întinde în tava de tarte.

Broccoli se fierbe în buchețele și se scurge. Smântâna se bate cu ouăle și se aduagă puțină sare și piper și se răzuiește nucșoara.

În tavă se pun buchețelele de broccoli. Se presară toată brânza și apoi se toarnă sosul de smântână cu ouăle peste tot. La final se presară prezunto tăiat fidea și se dă la cuptorul preîncălzit pt. cca. 30 minute.

Cand e rumenă deasupra se scoate. Se poate servi atât caldă cât și rece.

sursa: bucataras.ro

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.