Ziarul electronic al arădenilor

Tagliatelle cu mascarpone

Ingrediente:

150 g de tagliatelle

80 g mascarpone

un gălbenuș de ou

150 prosciutto crudo

20 g parmigiano

nucșoară, piper, sare

Mod de preparare:

Se fierb tagliatelele în apă sărată. Se scurg de apă când sunt încă al dente (nu foarte fierte. Se amestecă cu brânza mascarpone, cu gălbenușul de ou, un varf de cuțit de nucșoară, parmigian și piper negru măcinat proaspăt.

Se desfac feliile de prosciutto și se pune pe fiecare felie cca. 1 – 1/2 lingură din compoziția de tagliatelle. Se rulăm feliile de prosciutto astfel încât să se formeze niște rulouri.

Se dau la cuptor pentru câteva minute, la 180 grade, și se servesc.

sursa: bucataras.ro

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.