Ziarul electronic al arădenilor

Supă italiană cu cașcaval

Ingrediente:

2 litri de supă de pui

2 morcovi

puțin ulei de măsline

o ceapă albă

două tije de țelină

un ardei roșu,

o cutie de boabe de fasole albă

o mână de boabe de mazăre

sare, piper, busuioc

puțin cașcaval afumat

usturoi

Mod de preparare:

Se curăță și toacă mărunt morcovul, ceapa, ardeiul și țelina verde. Într-o caserolă se pune puțin ulei de măsline și se adaugă legumele și sare. Se lasă să se înmoaie preț de câteva minute la foc mic și apoi se adaugă supa de pui și usturoiul tocat fin. Se lasă să clocotească la foc mic preț de câteva minute după care se adaugă mazărea verde și fasolea boabe. După două minute se stinge focul, se finalizează asezonarea cu sare și piper după gust, se adaugă busuiocul tocat fin.

Se servește fierbinte cu puțin cașcaval ras și eventual crutoane.

sursa: bucataras.ro

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.