Ziarul electronic al arădenilor

Supă de pui în stil portughez

Ingrediente:

Jumătate de pui (cca. 700 gr. carne de pui)

măruntaiele de pui (ficat, pipote, inimioare) – cca 200 gr

un pachet cuș-cuș rotund

sare

o ramură de mentă

Mod de preparare:

Se pregătește carnea de pui (pulpe, aripi, piept și măruntaiele) și se pun în apă rece cu sare la fiert. Se scoate carnea din supă. Se desface de pe oase și se mărunțește. Măruntaiele se taie jumătăți.

Se pune iar supa la fiert, se adaugă un cub concentrat de pui și când fierbe se pune cuș-cușul să fiarbă. Se pune și carnea mărunțită și dezosată.

Cand pastele sunt fierte, se stinge focul și se pun 1-2 crenguțe de mentă pentru aromă.

Se servește fierbinte cu piper măcinat.

sursa: bucataras.ro

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.