Site-ul nostru web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți și personaliza experiența și pentru a afișa reclame (dacă există). Site-ul nostru web poate include, de asemenea, cookie-uri de la terți precum Google Adsense, Google Analytics, Youtube. Prin utilizarea site-ului, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Ne-am actualizat Politica de confidențialitate. Vă rugăm să faceți clic pe butonul pentru a verifica Politica noastră de confidențialitate.

Supă ardelenească

Ingrediente:

500 g carne tocată (pui sau vită)

1/2 ţelină

3-4 morcovi

o ceapă roşie

4 căţei usturoi

conopidă

mazăre

pătrunjel verde

leuştean (verde sau uscat)

2-3 linguri ulei de măsline

sare

Mod de preparare:

Curăţăm şi spălăm legumele. Călim carnea tocată (de pui) în 2-3 linguri ulei de măsline, până când carnea are o culoare deschisă. Adăugăm ţelina şi morcovul tăiate cubuleţe (un morcov îl dăm pe răzătoare şi-l vom adăuga mai târziu), adăugăm 3 l apă şi-l lăsăm să fiarbă, iar din când în când îndepărtăm spuma formată. Adaugăm morcovul ras, verdeaţa tocată mărunt, ceapa şi usturoiul întregi. După o fierbere de 20 minute putem adăuga conopida (bucăţi mai mici) şi mazărea, adăugăm sare după gust şi mai lăsăm să fiarbă până când toate legumele vor fi fierte complet.

Dacă folosim carne tocată de vită, timpul de fierbere va fi mai mare, deci conopida şi mazărea le vom adăuga mai târziu.

sursa: bucataras.ro

By Actualități Arad

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Știri similare

No widgets found. Go to Widget page and add the widget in Offcanvas Sidebar Widget Area.