Site-ul nostru web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți și personaliza experiența și pentru a afișa reclame (dacă există). Site-ul nostru web poate include, de asemenea, cookie-uri de la terți precum Google Adsense, Google Analytics, Youtube. Prin utilizarea site-ului, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Ne-am actualizat Politica de confidențialitate. Vă rugăm să faceți clic pe butonul pentru a verifica Politica noastră de confidențialitate.

Ștrudel cu cireșe

Ingrediente:

400g făină

o linguriță oțet

250 ml apă

un praf de sare

cireșe

zahăr

Mod de preparare:

Cernem făina și în mijloc punem oțetul, sarea și apa. Frământăm un aluat ca plastilina, nelipicios, la nevoie adaugăm apa sau făina.

Punem aluatul în frigider cel puțin o jumătate de oră.

Scoatem aluatul din frigider, îl întindem pe o față de masă mai mare și apoi începem ușor să-l întindem cu mâinele până formăm o foaie foarte subțire. Ungem deasupra cu ulei.

Punem ciresele pe marginea unei părti, presărăm zahăr după gust, apoi cu ajutorul feței de masă rulăm ușor ștrudelul. Îl punem într-o tavă unsă cu ulei, iar înainte de a-l da la cuptor dăm cu ulei deasupra. Se coace la foc mediu cam 45 de minute. După aceea se scoate din cuptor, se porționează și se pudrează cu zahăr.

Se servește călduț cu frișcă sau înghețată.

sursa: bucataras.ro

By Actualități Arad

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Știri similare

No widgets found. Go to Widget page and add the widget in Offcanvas Sidebar Widget Area.