Site-ul nostru web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți și personaliza experiența și pentru a afișa reclame (dacă există). Site-ul nostru web poate include, de asemenea, cookie-uri de la terți precum Google Adsense, Google Analytics, Youtube. Prin utilizarea site-ului, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Ne-am actualizat Politica de confidențialitate. Vă rugăm să faceți clic pe butonul pentru a verifica Politica noastră de confidențialitate.

Spaghetti cu telemea

Ingrediente:

250 g spaghetti

400 g telemea de vacă

50 g unt

4 ouă

150 g zahăr (sau după gust)

un praf de sare

o lingură de scorţişoară pudră

Mod de preparare:

Pastele le punem la fiert în apă, împreună cu un praf de sare. Când sunt gata, le trecem printr-un jet de apă rece şi le lăsăm să se scurga bine. Adăugăm untul, zahărul, telemeaua rasă şi ouale. Amestecăm uşor, punem compoziţia într-un vas de termorezistent şi le dăm la cuptor până se rumenesc uşor. La servire, presărăm un praf de scorţişoară.

sursa: bucataras.ro

By Actualități Arad

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Știri similare

No widgets found. Go to Widget page and add the widget in Offcanvas Sidebar Widget Area.