Ziarul electronic al arădenilor

Spaghete cu sos de ciuperci

Ingrediente:

300 gr. spaghete

400 gr. ciuperci (crude sau din conservă)

4-5 căței de usturoi

jumătate ceapă

3 linguri pastă de tomate

două linguri ulei

sare, piper, oregano, busuioc

Mod de preparare:

Se fierb pastele în apă cu sare 10 minute. După ce au fiert, se scurg de apă.

Ceapa se taie cubulețe, usturoiul se taie rondele și se călesc în cele două linguri cu ulei. Se adaugă ciupercile spălate și tăiate cubulețe și se lasă să se facă, amestecând din când în când, până scade toată apa pe care o lasă. Se face un sos din cele 3 linguri de pastă de tomate, 100 ml apă, sare, piper, oregano și busuioc (după gust). Se adaugă peste ciuperci și amestecă. Se mai lasă pe foc până scade sosul.

sursa: bucataras.ro

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.