Site-ul nostru web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți și personaliza experiența și pentru a afișa reclame (dacă există). Site-ul nostru web poate include, de asemenea, cookie-uri de la terți precum Google Adsense, Google Analytics, Youtube. Prin utilizarea site-ului, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Ne-am actualizat Politica de confidențialitate. Vă rugăm să faceți clic pe butonul pentru a verifica Politica noastră de confidențialitate.

Sarmale cu ciuperci

Ingrediente:

două verze murate

o ceapă

500 g ciuperci proaspete

un morcov

o ceaşcă orez

sare, piper, mărar, pastă de ardei iuţi

Mod de preparare:

Orezul se pune la înmuiat în apă cât să-l acopere. Dacă varza e prea sărată se clăteşte în câteva ape. Se aleg frunzele pentru împachetat sarmale, iar celelalte se taie şi se vor adăuga pe lânga. Ceapa se toacă mărunt. Morcovul se dă pe răzătoarea mică. Ciupercile se curăţă şi se toacă mărunt. Ceapa şi morcovul se călesc în ulei încins aproximativ 5 minute. Se adaugă ciupercile, sare, piper, mărar, cimbru. Se mai lasă câteva minute şi se adaugă orezul. Apoi se adaugă pasta de ardei iuţi. După ce umplutura s-a mai răcorit se umplu foile şi se împachetează.
Într-o oală se pune un strat din varză tocata şi apoi se aşează sarmalele. Se asezonează cu sare, cimbru și mărar. Se pune apa cât să depăşească sarmalele cu doi centimetri. Se fierb la foc mic 1h – 1.30h.

sursa: bucataras.ro

By Actualități Arad

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Știri similare

No widgets found. Go to Widget page and add the widget in Offcanvas Sidebar Widget Area.