Ziarul electronic al arădenilor

Salată rapidă

Ingrediente:

o ceapă galbenă

o ceapă roşie

3 linguri boabe de porumb dulce

un ardei gras roşu

un morcov

50 grame măsline negre

100 gr. brânză feta

frunze de salată iceberg

sare

zeamă de lămâie

ulei de măsline

oţet balsamic (opţional)

Mod de preparare:

Se spală frunzele de salată şi se lasă la scurs pe şervete absorbante. Cepele se toacă mărunt, morcovul se dă pe răzătoarea mică. Ardeiul se taie fâşii. Se scurge porumbul de lichid. Se taie brânza cuburi.

Se amestecă ingredientele, se pun şi frunzele de salată (rupte cu mâna), se potriveşte de sare şi ulei şi se serveşte.

sursa: bucataras.ro

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.