Ingrediente:
un piept de pui
1/2 ardei gras roşu, 1/2 ardei gras verde
o ceapă
1/2 vânătă mică
4-5 căţei de usturoi
un dovlecel mic
4-5 rondele de ananas crud
câteva bucăţi de bambus din conservă
100 ml ulei de măsline
o lingură de muştar
o lingură de miere
50 ml sos de soia
jumătate linguriţă de sare
jumătate cană de apă
Mod de preparare:
Pieptul de pui se spală, se taie felii şi se sărează. Legumele şi fructele se taie bucăţi. Se căleşte carnea în uleiul încins până când prinde puţină culoare. Se adaugă legumele şi fructele şi se călesc până când se înmoaie. Se adaugă apa, se acoperă cu un capac şi se fierb înăbuşit cca. 30 minute. Între timp, se prepară un sos din muştar, miere şi sosul de soia. Cand puiul este bine făcut se adaugă sosul.
Se serveşte cu garnitura preferată.
sursa: bucataras.ro