Ziarul electronic al arădenilor

Pizza cu șuncă de Parma

Ingrediente:

250 gr făină

un pachețel de drojdie uscată

3 linguri de ulei de măsline

o linguriță rasă de sare

apă cât cuprinde

sos de roșii, mozarella, șuncă de Parma, cașcaval ras

Mod de preparare:

Făina, drojdia diluată cu apa caldă, uleiul și sarea se frământă bine și se lasă puțin să se odihnească. După o oră și 50 minute aluatul este gata.

Se presară masa cu făină, se întinde foaia și se pune în tava unsă. Peste aluat se pune sosul de roșii mixat înainte. Se adaugă mozzarella, se pune jambonul de Parma și se presară mult cașcaval ras.

Se pune în cuptorul încins pentru 20-30 minute.

sursa: bucataras.ro

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.