Ziarul electronic al arădenilor

Piept de pui cu susan

Ingrediente:

un piept de pui

două ouă,

o lingură făină

o lingură smântână

o lingură muștar

4 linguri susan

4 linguri pesmet

condiment pentru carne de pui

sare, piper, cimbru

Mod de preparare:

Pieptul de pui se spală și se taie fâșii. Se face un amestec din sare, piper, cimbru, condimente pentru pui și se tăvălesc prin el fâșiile de pui. Într-un bol se sparg ouăle, se adaugă smântana, muștarul și făina. Într-un alt bol se amestecă pesmetul cu susanul. Fâșiile de pui se dau prin amestecul de ouă, apoi prin amestecul de pesmet și susan. Se prăjesc pe ambele părți în ulei încins. Se scot pe un șervet absorbant să se scurgă surplusul de ulei.

Sunt bune atât calde, cât și reci.

sursa: bucataras.ro

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.