Ziarul electronic al arădenilor

Piept de pui cu sos dulce-picant

Ingrediente:

un piept de pui dezosat

suc de roșii

un pahar de vin alb

sos de soia

sos dulce-picant

sare, busuioc

salată

roșii cherry

Mod de preparare:

Pieptul de pui spălat și curățat se taie în două. Se condimentează pieptul de pui cu busuioc uscat, puțină sare, suc de roșii, se stropește cu puțin sos de soia și puțin sos dulce-picant.

Sosurile se adaugă fiecare după gust.

Se toarnă apoi și vin alb și se mai adaugă ceva condimente (busuioc).

Se pune vasul în cuptor, cam 45 minute.

Se așează o bucată de pui pe un platou, se feliază cu grijă și se servește alături de o salată de varză cu roșii cherry.

sursa: bucataras.ro

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.