Site-ul nostru web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți și personaliza experiența și pentru a afișa reclame (dacă există). Site-ul nostru web poate include, de asemenea, cookie-uri de la terți precum Google Adsense, Google Analytics, Youtube. Prin utilizarea site-ului, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Ne-am actualizat Politica de confidențialitate. Vă rugăm să faceți clic pe butonul pentru a verifica Politica noastră de confidențialitate.

Penne cu gorgonzola

Ingrediente:

200 g penne

250 g gorgonzola

două frunze de salvie

25 g unt

125 ml smântână dulce

piper alb măcinat

30 g parmezan ras

Mod de preparare:

Fierbem pastele în apă cu sare conform instrucţiunilor de pe ambalaj. Scurgem pastele şi le trecem prin jet de apă rece.

Pentru sos încingem untul într-o tigaie iar apoi adăugăm gorgonzola tăiată bucăţele.
Lăsăm să se topească apoi adăugăm smântâna în fir subţire şi amestecăm. Adăugăm salvia tăiată mărunt şi piperul. Lăsăm să fiarbă 5 minute, până sosul capătă consistenţă. La final adăugăm parmezanul ras şi amestecăm până se omogenizează.

Turnăm sosul peste paste şi amestecăm. Se servesc calde.

sursa: bucataras.ro

By Actualități Arad

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Știri similare

No widgets found. Go to Widget page and add the widget in Offcanvas Sidebar Widget Area.