Site-ul nostru web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți și personaliza experiența și pentru a afișa reclame (dacă există). Site-ul nostru web poate include, de asemenea, cookie-uri de la terți precum Google Adsense, Google Analytics, Youtube. Prin utilizarea site-ului, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Ne-am actualizat Politica de confidențialitate. Vă rugăm să faceți clic pe butonul pentru a verifica Politica noastră de confidențialitate.

Pate de peşte

Ingrediente:

o conservă sardine în ulei

o conservă şprot afumat

o conservă macrou în ulei

zeama de la o lămâie

3 cepe mici

100 gr unt la temperatura camerei

Mod de preparare:

Conservele se scurg de lichidul din interior şi se amestecă cu blenderul împreună cu untul, cepele şi zeama de lămâie.

Se formează o pastă mai moale iniţial dar după câteva ore la frigider pasta va căpăta consistenţă şi va deveni gustoasă. Se serveşte cu pâine prăjită, sau ca umplutură pentru ouă, roşii, ardei.

sursa: bucataras.ro

By Actualități Arad

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Știri similare

No widgets found. Go to Widget page and add the widget in Offcanvas Sidebar Widget Area.