Ziarul electronic al arădenilor

Papricaș de cartofi

Ingrediente:

un kg. cartofi

o bucată cârnaț de casă

un ardei gras roșu

o roșie

pătrunjel

sare, piper

vegeta

boia dulce

două linguri bulion de casă

Mod de preparare:

Se curăță cartofii, se spală bine, se taie pătrățele. Se pune într-o oală apă la fiert, când fierbe se adaugă cartofii. Se lasă 15 minute după care se adaugă ardeiul tăiat bucățele mici, se lasă încă 10 minute.

Se prăjește cârnațul, se adaugă roșia decojită și tăiată mărunt, cele două linguri de bulion, sare, piper, vegeta, puțin pătrunjel și se amestecă. Se lasă încă 5 minute.

Se ia de pe foc, se toarnă în oala cu cartofii și ardeii, se amestecă bine, se lasă încă 10 minute. La final se adaugă pătrunjel.

Se servește caldă.

sursa: bucătăras.ro

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.