Ziarul electronic al arădenilor

Moș Crăciun a aterizat la Aeroportul din Arad, unde a fost așteptat de copii

Moș Crăciun a aterizat, vineri, la Aeroportul Internațional Arad, unde a fost așteptat de zeci de copii, care au primit cadouri, după ce au recitat o poezie sau l-au colindat pe Moș.

După ce a survolat de câteva ori baza aeriană, avionul cu Moș Crăciun s-a oprit pe pistă, unde era așteptat de copii și de părinții lor. După ce a fost primit cu urale, Moș Crăciun, însoțit de copii, au ajuns în aerogară, unde au fost împărțite cadourile.

Astfel, copiii ai căror părinți lucrează la Aeroportul Arad, dar și în instituțiile care deservesc baza aeriană (Inspectoratul Județean al Poliției de Frontieră, SRI, Direcția Vamală, Serviciul de Poliție Trasporturi Aeriene) au primit cadouri de la Moș Crăciun.

Înainte de a primi cadourile de la Moș Crăciun, fiecare copil a prezentat câte un cântec sau o poezie.

Directorul Aeroportului Arad, Ovidiu Moșneag, a spus că venirea lui Moș Crăciun cu avionul este o tradiție care se păstrează an de an, în perioada sărbătorilor de iarnă, pentru a le oferi o surpriză celor mici.

„Pentru toți acești copii, care au fost cuminți, Moșul a oprit și pe Aeroportul Arad. Copiii sunt foarte bucuroși, entuziasmați și l-au așteptat cu nerăbdare pe Moș Crăciun“, a spus Ovidiu Moșneag, care a mai adăugat că „a fost un an bun pentru Aeroportul Arad“.

text&foto: actualitati-arad.ro

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.