Ziarul electronic al arădenilor

Incendiu la Ghioroc. Frate și soră, transportați în stare gravă la spital

Un bărbat și o femeie, din comuna arădeană Ghioroc, au fost transportați de urgență la spital, cu arsuri pe 60% din suprafața corpului, după ce casa în care locuiau a fost cuprinsă de un incendiu.

Cei doi sunt frați, iar conform ISU incendiul ar fi izbucnit, vineri, în momentul în care unul dintre ei ar fi încercat să aprindă focul cu benzină amestecată cu ulei folosit la alimentarea drujbelor.

La fața locului au ajuns mai multe echipaje de medici, polițiști și pompieri. S-a intervenit cu două echipaje de stingere de la Detașamentul Arad, un echipaj de la Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Șiria, două autospeciale SMURD și o amubulanță a Serviciului de Ambulanță Județean Arad.

„Au fost scoase victimele, o femeie de 38 de ani și un bărbat de 41 de ani, ambii cu arsuri pe 60 la sută din suprafața corpului, în stare gravă. Cei doi au fost preluați de echipajele SMURD și SAJ venite în sprijin”, a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectorartului pentru Situații de Urgență Arad, maior George Pleșca.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz.

foto: ISU Arad

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.