Site-ul nostru web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți și personaliza experiența și pentru a afișa reclame (dacă există). Site-ul nostru web poate include, de asemenea, cookie-uri de la terți precum Google Adsense, Google Analytics, Youtube. Prin utilizarea site-ului, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Ne-am actualizat Politica de confidențialitate. Vă rugăm să faceți clic pe butonul pentru a verifica Politica noastră de confidențialitate.

Mini pizza

Ingrediente:

aluat de foietaj un pachet, 300 gr pastă de roșii, 500 gr șuncă presată, 150 gr cașcaval, busuioc, oregano

Mod de preparare:

Aluatul de foitaj se dezgheață la temperatura camerei. Se întinde pe masă. Peste aluat se pune pasta de roșii, se presară busuioc și oregano. Șunca se taie felii subțiri și cascavalul se taie felii sau se rade. Se așează frumos feliile de șuncă presată și pește se pune cașcavalul felii subțiri sau ras pe răzătoarea cu ochiuri mari. Se ruleaza strâns și se taie bucăți de 2 cm lățime. Se așează în tava tapetată cu hârtie de copt, se ung pe deasupra cu lapte și se dau la cuptorul preîncălzit până se rumenesc. Când sunt gata se scot din cuptor și se servesc atât calde cât și reci.

sursa: bucataras.ro

 

By Actualități Arad

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Știri similare

No widgets found. Go to Widget page and add the widget in Offcanvas Sidebar Widget Area.