Ziarul electronic al arădenilor

Mâncare de pui cu verdețuri

Ingrediente:

6 ciocănele de pui

200 g piept de pui (mușchiulețul)

două legături de ceapă verde

două legături de usturoi verde

mărar

pătrunjel

două linguri bulion de roșii

o ceașcă de apă

o lingură ulei

sare

piper

Mod de preparare:

Se spală și curăță de pielițe ciocănelele și fâșiile de mușchiuleț, după care se așează într-o tavă. Se condimentează cu sare și piper.

Ceapa și usturoiul curățate și spălate se taie mărunt și se pun peste carne în tavă. Se toacă mărarul și pătrunjelul, din care se adaugă o parte în tavă.

Se adaugă bulionul de roșii, se stropește cu puțin ulei și o cească cu apă și se pune tava în cuptor, la foc potrivit.

Se lasă mâncarea la cuptor până copănelele s-au rumenit, fără a uita să se stropească din când în când cu sosul din tavă.

La final se presară restul de mărar și pătrunjel peste mâncare.

sursa: bucataras.ro

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.