Site-ul nostru web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți și personaliza experiența și pentru a afișa reclame (dacă există). Site-ul nostru web poate include, de asemenea, cookie-uri de la terți precum Google Adsense, Google Analytics, Youtube. Prin utilizarea site-ului, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Ne-am actualizat Politica de confidențialitate. Vă rugăm să faceți clic pe butonul pentru a verifica Politica noastră de confidențialitate.

Îngheţată de pepene galben

Ingrediente:

jumătate pepene galben

200 ml smântână lichidă

3 linguri miere de albine

Mod de preparare:

Se pune în robot pulpa de pepene curăţată de coajă, seminţe şi tăiată cubuleţe, mierea şi smântâna.

Se procesează până rezultă o pastă, se răstoarnă în maşina de îngheţată, se pune la congelator cuva, se scoate din când în când şi se amestecă (cam la o oră).

Când a devenit o îngheţată fină, se serveşte cu caramel şi ciocolată.

sursa: bucataras.ro

By Actualități Arad

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Știri similare

No widgets found. Go to Widget page and add the widget in Offcanvas Sidebar Widget Area.