Site-ul nostru web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți și personaliza experiența și pentru a afișa reclame (dacă există). Site-ul nostru web poate include, de asemenea, cookie-uri de la terți precum Google Adsense, Google Analytics, Youtube. Prin utilizarea site-ului, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Ne-am actualizat Politica de confidențialitate. Vă rugăm să faceți clic pe butonul pentru a verifica Politica noastră de confidențialitate.

Gogoșari umpluți

Ingrediente:

8-10 gogoșari roșii

o cană și jumătate cu orez

3-4 cepe

un borcan ciuperci

sare după gust

Mod de preparare:

Se spală gogoșarii, se curăță de semințe, și se decupează cu grijă codiță.

Între timp se pune pe foc ceapa tăiată cubulețe cu 5-6 linguri ulei și ciupercile mărunțite. Se călesc puțin, apoi se adaugă orezul spălat bine. Se pune apa (cât să fie îmbibat, să nu-l acopere) și se amestecă continuu până se umflă puțin. Se adaugă sare după gust.

Se umplu gogoșarii, se pun într-o tavă, se face un sos din pastă de roșii (aproximativ 4 linguri) și apă, sare și piper, se mai pune puțin ulei și se dă la cuptor.  Ardeii trebuie să fie acoperiți de acest sos aproape în întregime. Din când în când, se mai deschide cuptorul și cu o lingură se mai ia sos și se mai pune peste ardei, altfel orezul de deasupra se usucă.

sursa: bucataras.ro

By Actualități Arad

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Știri similare

No widgets found. Go to Widget page and add the widget in Offcanvas Sidebar Widget Area.