Site-ul nostru web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți și personaliza experiența și pentru a afișa reclame (dacă există). Site-ul nostru web poate include, de asemenea, cookie-uri de la terți precum Google Adsense, Google Analytics, Youtube. Prin utilizarea site-ului, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Ne-am actualizat Politica de confidențialitate. Vă rugăm să faceți clic pe butonul pentru a verifica Politica noastră de confidențialitate.

Fursecuri trufe

Ingrediente:

200 gr. ciocolată neagră

90 gr. unt

100 gr. zahăr

două ouă

200 gr. făină

25 gr. cacao

esenţă de vanilie

jumătate linguriţă praf copt

puţină sare

zahăr pudră

Mod de preparare:

Untul cu ciocolata se topesc pe baie de abur până se obţine o compoziţie omogenă.

Se iau de pe foc şi se adaugă zahărul. Se amestecă până la topire.

Se adaugă apoi ouăle, pe rând, mixând după fiecare şi esenţa.

Se amestecă făina cu sarea şi cacaua, se adaugă peste amestecul de ciocolată şi se omogenizează.

Se acoperă vasul şi se dă la frigider pentru două ore.

Se ia din compoziţie aluat de dimensiunea unei nuci, se modelează în formă de bilă şi se tăvăleşte prin zahăr pudră.

Se aşează pe o tavă în care s-a pus hârtie pentru copt, lăsând  loc între ele.

Se dă tava la cuptorul preîncâlzit şi se coace la 170 grade, 10-12 minute.

sursa: bucataras.ro

By Actualități Arad

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Știri similare

No widgets found. Go to Widget page and add the widget in Offcanvas Sidebar Widget Area.