Ingrediente:
5 ouă
50 gr. parmezan ras/brânză rasă
100 gr. cașcaval
două linguri pătrunjel tocat
piper, sare după gust
50 gr. bacon/kaiser cuburi
350 gr. spaghete
2-3 linguri ulei măsline
Mod de preparare:
Se taie cașcavalul cuburi. Se pune într-o tigaie kaiser-ul și se lasă 2-3 minute, după ce s-a prăjit puțin se scoate și se pune pe o farfurie. Ouăle se bat bine se adaugă sare, piper, parmezan, kaiserul cuburi, cașcavalul și pătrunjelul tocat.
Spaghetele fierte se pun într-o tigaie cu ulei fierbinte și se lasă 3-4 minute la foc mediu.
Se toarnă amestecul de ouă în tigaie, se acoperă cu un capac și se lasă la foc mic 10 min.
Dupa 10 minute se întoarce frittata cu capacul sau cu o farfurie întinsă, se lasă să se coacă 5-10 minute la foc mic, descoperită. Când frittata este gata se răstoarnă pe o farfurie și se serveste imediat. Se poate servi cu feliuțe subțiri de roșii sau cu salată verde.
sursa: bucataras.ro