Ziarul electronic al arădenilor

Frigărui la grătar

Ingrediente:

un piept pui dezosat

o felie groasă carne porc

5 cârnați proaspeți

roșii cherry

2 castraveți

sare, piper

Mod de preparare:

Pieptul de pui se spală, se șterge cu un prosop de hârtie și se taie cuburi potrivite ca mărime. La fel se procedează și cu felia de carne de porc.

Cârnații se taie rondele. Roșiile se spală, se elimină codițele și se taie în două. Castraveții se spală, se taie în două pe lungime și apoi se feliază.

Se iau bețiloarele pentru frigărui și se așează pe fiecare carne, cârnați și legume. Se presară sare și piper după gust. Se pregatesc la grătar până se rumenesc pe ambele părți și se servesc calde sau reci lângă o salată.

sursa: bucataras.ro

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.