Ziarul electronic al arădenilor

Foietaj cu ton

Ingrediente:

un pachet foietaj

200 gr. ton în ulei de măsline

150 gr. porumb dulce

un sfert de ceapă

sare

piper

Mod de preparare:

Se scoate foietajul din timp pentru a putea ajunge la temperatura camerei. Ceapa se toacă cât mai mărunt şi se căleşte în puţin ulei de măsline. Se adaugă tonul şi porumbul dulce. Se lasă să se călească împreună amestecând de când în când cu o lingură de lemn.

Se întinde foaia de foietaj şi se împarte în trei părţi (fără a tăia aluatul).

Părţile exterioare se taie în fâşii.

Se pune în mijloc umplutura cu ton şi se alternează cu fâşiile de foietaj.

Se pune într-o tavă tapetată cu hârtie de copt şi se dă la cuptorul încins în prealabil la 200 grade pentru 15-20 minute.

Se poate servi atât caldă cât şi rece.

sursa: bucataras.ro

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.