Site-ul nostru web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți și personaliza experiența și pentru a afișa reclame (dacă există). Site-ul nostru web poate include, de asemenea, cookie-uri de la terți precum Google Adsense, Google Analytics, Youtube. Prin utilizarea site-ului, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Ne-am actualizat Politica de confidențialitate. Vă rugăm să faceți clic pe butonul pentru a verifica Politica noastră de confidențialitate.

Foietaj cu carne

Ingrediente:

275 g aluat foitaj

cca 200 g carne porc tocată

două cepe

un ardei gras roșu

un ou

mărar, sare, piper

Mod de preparare:

Carnea tocată, împreună cu ceapa tăiată mărunt și ardeiul tăiat cubulețe, se amestecă, se potrivesc de sare și piper și se călesc într-o tigaie cu ulei încins. Apoi se transferă într-un castron, se adaugă un ou și mărarul, se omogenizează și se întinde umplutura peste foaia de foietaj. Se rulează de la ambele capete spre mijloc.

Se pune foietajul într-o tavă tapetată cu hârtie de copt și se dă tava la cuptor cca 20-25 minute. Cand e aproape gata se unge cu un pic de ulei de măsline. Se poate servi atât caldă cât și rece.

sursa: bucataras.ro

By Actualități Arad

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Știri similare

No widgets found. Go to Widget page and add the widget in Offcanvas Sidebar Widget Area.