Ziarul electronic al arădenilor

Foietaj cu carne

Ingrediente:

275 g aluat foitaj

cca 200 g carne porc tocată

două cepe

un ardei gras roșu

un ou

mărar, sare, piper

Mod de preparare:

Carnea tocată, împreună cu ceapa tăiată mărunt și ardeiul tăiat cubulețe, se amestecă, se potrivesc de sare și piper și se călesc într-o tigaie cu ulei încins. Apoi se transferă într-un castron, se adaugă un ou și mărarul, se omogenizează și se întinde umplutura peste foaia de foietaj. Se rulează de la ambele capete spre mijloc.

Se pune foietajul într-o tavă tapetată cu hârtie de copt și se dă tava la cuptor cca 20-25 minute. Cand e aproape gata se unge cu un pic de ulei de măsline. Se poate servi atât caldă cât și rece.

sursa: bucataras.ro

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.