Ziarul electronic al arădenilor

Curcan cu mazăre și busuioc

Ingrediente:

3 cepe verzi

un morcov

un ardei roșu

100 ml ulei

o conservă roșii pasate

500 gr. piept curcan dezosat

500 gr. mazăre verde congelată

un vârf cuțit scorțișoară pudră

3 linguri busuioc verde tocat

sare, piper

Mod de preparare:

Morcovul se taie rondele. Ceapa și ardeiul se toacă mărunt. Pieptul de curcan se taie cuburi. Se călesc legumele ușor 2-3 minute. Se sărează. Se adaugă carnea și se călesc până când aceasta se pătrunde și își schimbă culoarea.

Se adaugă roșiile pasate.

Se condimentează cu scorțișoară și se pune busuiocul tăiat. Se pune mazărea congelată și se mai lasă să fiarbă fără capac 5-10 minute.

sursa: bucataras.ro

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.