Site-ul nostru web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți și personaliza experiența și pentru a afișa reclame (dacă există). Site-ul nostru web poate include, de asemenea, cookie-uri de la terți precum Google Adsense, Google Analytics, Youtube. Prin utilizarea site-ului, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Ne-am actualizat Politica de confidențialitate. Vă rugăm să faceți clic pe butonul pentru a verifica Politica noastră de confidențialitate.

Croissante cu sos pesto şi caşcaval

Ingrediente:

două croissante

6 rondele subţiri de caşcaval

6 felii subţiri de roşii

sos pesto (busuioc, sare, muguri de pin, ulei de măsline)

chivas

muguri de pin

Mod de preparare:

Se pregăteşte sosul pesto: o mână de frunze proaspete de busuioc, se pun într-un mojar împreună cu puţină sare de Hymalaia şi o linguriţă de muguri de pin. Se obţine o pastă în care se adaugă şi un strop de ulei de măsline.

Se taie rondele subţiri de caşcaval, la fel şi felii de roşii, se toacă o mână de chivas şi se pregătesc croissantele.

Se taie croissantele pe lungime, se unge interiorul cu sos pesto, se adaugă caşcaval, feliile de roşii deasupra, chivas şi muguri de pin plus câteva frunze de busuioc.

sursa: bucataras.ro

By Actualități Arad

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Știri similare

No widgets found. Go to Widget page and add the widget in Offcanvas Sidebar Widget Area.