Ziarul electronic al arădenilor

Cristian Videscu a murit la vârsta de 37 de ani. A activat în presă și politică

Cristian Videscu, fost secretar de stat în Guvernul Grindeanu, fost consilier în Consiliul Județean Arad, vicepreşedinte PSD Arad, dar și fost ziarist, a murit la vârsta de  37 de ani. 

Videscu se afla internat în spital la Timișoara, unde, a murit în noaptea de luni spre marţi.

Cristian Videscu a fost consilier județean (2016-2020), secretar de stat în cadrul Departamentului Centenar, iar o perioadă a activat și în presa locală.

Cristian Ioan Videscu a fost, până în 2009, jurnalist în presa arădeană, unde a activat la cotidianul Agenda Zilei și la săptămânalul Flacăra Roșie. De asemenea, în perioada 2014 – 2015 a lucrat la biroul europarlamentarului Victor Negrescu.

Cristian Ioan Videscu era membru PSD din anul 2006.

„Cu adâncă mâhnire regret trecerea atât de prematură la cele veşnice a bunului meu prieten şi coleg, Cristian Videscu, intelectual a cărui activitate şi realizări lasă repere importante în viaţa socială şi politică a Aradului. Cristi şi-a legat numele în mod marcant de proiectele social-democrate destinate acestui oraş şi nu numai, iar toţi cei care l-au cunoscut îi vor păstra un adânc respect ca om şi profesionist. Dumnezeu să-l odihnească în pace!“, a scris pe Facebook președintele PSD Arad, Dorel Căprar.

„Ne-a parasit, nedrept de repede, prietenul si camaradul nostru Cristian Videscu. Dumnezeu sa te odihneasca in pace, suflet frumos!“, este mesajul transmis de senatorul Mihai Fifor.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.