Site-ul nostru web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți și personaliza experiența și pentru a afișa reclame (dacă există). Site-ul nostru web poate include, de asemenea, cookie-uri de la terți precum Google Adsense, Google Analytics, Youtube. Prin utilizarea site-ului, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Ne-am actualizat Politica de confidențialitate. Vă rugăm să faceți clic pe butonul pentru a verifica Politica noastră de confidențialitate.

Ciorbă de legume

Ingrediente:

2 morcovi

două rădăcini de pătrunjel

3 cartofi

o ceapă albă

o roșie

o țelină

frunze de țelină, frunze de pătrunjel

sare, piper

ulei

vegeta

Mod de preparare:

Se curăță legumele și se taie cubulețe. Într-o oală punem apa la fiert. În timp ce fierbe apa, adăugăm legumele împreună cu frunzele de țelină. Lăsăm să fiarbă supa aproximativ o oră. La sfârșit adăugăm o roșie tăiată, puțină sare, piper, vegeta, frunzele de pătrunjel și o lingură de ulei.

sursa: bucataras.ro

By Actualități Arad

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Știri similare

No widgets found. Go to Widget page and add the widget in Offcanvas Sidebar Widget Area.