Ziarul electronic al arădenilor

Chifteluțe la cuptor

Ingrediente:

250 gr. carne de porc tocată (un pic mai grasă)

250 gr. carne de vită tocată

două felii de pâine înmuiate în lapte

două ouă

două cepe

sare, piper

o legătură mărar

o legătură pătrunjel

Mod de preparare:

Se toacă carnea, se adaugă ceapa tăiată mărunt și pâinea înmuiată în lapte și stoarsă și se omogenizează.

Se adaugă piper și sare după gust, apoi cele două ouă și verdeața tocată mărunt.

După ce s-a omogenizat bine tot amestecul, se formează chifteluțele.

Într-o tavă tapetată cu hârtie de copt și unsă cu puțin ulei se așează chiftelele, se dau la cuptor la foc mediu cca o oră.

Se servesc atât calde cât și reci.

sursa: bucataras.ro

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.