Ziarul electronic al arădenilor

Cartofi țărănești cu sos

Ingrediente:

1,4 kg. cartofi curățați de coajă

2 linguri ulei

o lingură condiment de pizza

o linguriță sare de mare

Pentru sos

3 linguri cu vârf pastă de tomate

3 căței mari de usturoi

2 linguri oțet

130 ml apă plată

o lingură ulei

câteva fire de pătrunjel

sare după gust

Mod de preparare:

Cartofii curățați de coajă, spălați, tăiați în 4 și spălați din nou se pun la scurs, apoi se amestecă cu ulei, sare și condimente. Se pun într-o tavă tapetată cu hârtie de copt și se introduc în cuptorul preîncălzit la 200 grade Celsius până când se rumenesc.

Sosul se prepară amestecând pasta de tomate cu usturoiul curățat zdrobit și cu restul ingredientelor.

sursa: bucataras.ro

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.