Ziarul electronic al arădenilor

Cârnăciori în foietaj

Ingrediente:

5 cârnăciori din carne de porc (180gr.);

120 gr. aluat de foietaj congelat;

un gălbenuş

seminţe de susan.

Mod de preparare:

Se preîncălzeşte cuptorul.

Se decongelează aluatul de foietaj şi se taie 5 fâşii de circa un cm lăţime.

Cârnăciorii se îmbracă în aluatul de foietaj, după care se pun într-o tavă tapetată cu hârtie de copt şi se ung cu jumătate din gălbenuş, apoi peste ei se presară seminţe de susan.

Când s-au făcut pe jumătate, cârnăciorii se scot din cuptor, se întorc pe partea cealaltă şi se ung cu gălbenuşul rămas, apoi se presară din nou seminţe de susan. Se bagă tava iar la cuptor până când se rumeneşte foietajul.

Cârnăciorii se pot servi atât calzi, cât şi reci, cu ketchup sau mustar.

sursa: bucataras.ro

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.